Bruidsmake-up

Op uw huwelijksdag moet alles perfect zijn. Tot in de puntjes, zoals u er al jaren van droomt. Voor de mooiste dag van uw leven, bent u hier aan het juiste adres. Ook als u bijna geen make-up gebruikt en een natuurlijke make-up wilt op uw trouwdag, adviseren wij een visagiste in te schakelen. Professioneel aangebrachte make-up blijft de hele dag zitten en maakt het plaatje compleet.

Na een intakegesprek, rekening houdend met uw wensen en bruidskledij, doen we een proefmake-up. We geven u een make-up die uw eigen stijl en persoonlijkheid benadrukt, want het is belangrijk dat u fris, stralend en vooral gewoon uzelf bent. De proefsessie gaat door totdat u 100% tevreden bent, zo voelt u zich gegarandeerd goed op deze prachtige dag.

De huwelijksmake-up kan bij u aan huis doorgaan, en wanneer u wenst kunnen ook getuigen, familieleden en andere aanwezigen voorzien worden van een professionele make-up. Op aanvraag kan ik ook een halve of volledige dag tot uw dienst zijn, dit om de make-up bij te werken voor of tijdens de fotoreportage, of voor een touch up voor het avondfeest.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gesprek, zo kunnen uw eigen wensen en behoeften vervuld worden. Op deze manier kan u ook tijdig de huwelijksdatum reserveren.

Bruidsarrangementen

Elk bruidspaar wilt er stralend uitzien op de huwelijksdag, en hier komt meer bij kijken dan alleen make-up. Wij kunnen u helpen door uw huid in topconditie te brengen, u van een mooi kleurtje te voorzien,… Schoonheidsspecialiste Sofie heeft voor u een speciaal aanbod aan programma's opgesteld die u voorbereiden op de grote dag. Het is van essentieel belang dat uw verwachtingen vervuld worden, vandaar dat het hier ook mogelijk is om uw eigen bruidsarrangement samen te stellen. In een persoonlijk gesprek help ik u met plezier uw bruidsprogramma op te stellen, hieronder vindt u alvast enkele voorbeelden. Prijzen zijn op aanvraag.

Bruidsarrangement 1

Enkele maanden vooraf intakegesprek
6 à 8 weken vooraf proef spraytanning, proefmake-up
2 dagen vooraf Spraytanning, modellatie van de wenkbrauwen
1 dag vooraf manicure met frenchlak / gelnagels
De dag zelf bruidsmake-up

Bruidsarrangement 2

Enkele maanden vooraf intakegesprek
6 à 8 weken vooraf proefmake-up
3 à 4 dagen vooraf classic gelaatsverzorging, modellatie van de wenkbrauwen, bruidsnagels (of luxe manicure met frenchlak), pedicure met lak en voetmassage
De dag zelf bruidsmake-up

Bruidsarrangement 3

Enkele maanden vooraf intakegesprek
6 à 8 weken vooraf proef Spraytanning, proefmake-up
3 à 4 dagen vooraf classic gelaatsverzorging, modellatie van de wenkbrauwen, bruidsnagels (of luxe manicure met frenchlak), pedicure met lak, voetmassage en volledige lichaamsontharing
2 dagen vooraf Sun FX tanning
De dag zelf bruidsmake-up

Bruidegomsarrangement 4

Ook mannen moeten stralen op deze belangrijke dag...

3 à 4 dagen vooraf pedicure, classic gelaatsverzorging en voetmassage

Contactgegevens

Schoonheidsspecialiste Sofie
Maalderstraat 52
2243 Pulle

BE0500 547 021

GSM: 0483/22.46.66
E-Mail : info@schoonheidsspecialistesofie.be

Volg me op Facebook

Openingsuren

Maandag: 9:00 - 18:00
Dinsdag: 9:00 - 18:00
Woensdag: 9:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 18:00
Vrijdag: 9:00 - 18:00
Zaterdag: 9:00 - 13:00
Zondag gesloten

** Make-up en spraytanning kan op aanvraag steeds buiten de openingsuren **
Let op, betalen met bankcontact is nog niet mogelijk.